Укрзалізниця подає піввагони переможцям аукціонів на ProZorro

Укрзалізниця подає піввагони переможцям аукціонів на ProZorro

Укрінформ
Укрзалізниця почала подавати під навантаження піввагони переможцям аукціонів на ProZorro.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Укрзалізниця подала переможцям перших аукціонів, що відбулися в електронній системі ProZorro.Продажі, піввагони під навантаження. Замовлення загалом 50 піввагонів зроблені на дати з 14 по 18 включно, окремими групами. У них перевозитимуть вапняковий камінь та щебеневу продукцію", - зазначається в повідомленні.

Як розповів керівник Укрзалізниці Євген Кравцов, згідно з електронними заявками в системі «Месплан» переможці аукціонів здійснюють навантаження у піввагони на станціях Максимівка-Тернопільська та Херсон.

«Наразі слід наголосити, що перші пілотні аукціони в електронній системі ProZorro.Продажі пройшли всі етапи. Тепер створений і функціонує продукт, який за ринковими цінами і прозоро дозволяє розподіляти певну частину вантажного парку. У найближчій перспективі за умови збільшення парку, що виставлятиметься на аукціони і, відповідно, за наявності достатнього масиву статистичної інформації, розраховуємо мати надійний та об’єктивний механізм ціноутворення на послуги з перевезення вантажів у наших вагонах», – повідомив Кравцов.

Читайте також: Укрзалізниця відновлює повернення квитків через інтернет

За його словами, Укрзалізниця виконує взяті на себе зобов’язання якісно та вчасно поставити вагони. «Переможцям аукціонів наразі подані перші 30 вагонів, решта 20 підготовлені та теж будуть на станції навантаження у вказані в заявках дати», – зазначив керівник Укрзалізниці

Наступні електронні торги щодо продажу послуг з використання вагонів власності АТ «Укрзалізниця» на електронних майданчиках ProZorro.Продажі плануються на 17, 24 і 30 січня 2019 року та 1, 6 і 8 лютого 2019 року. Як і в попередніх торгах, будуть виставлені лоти з піввагонів та хопер-зерновозів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-