Електрика для освітлення прибудинкових територій на здорожчає - Нацкомісія

Електрика для освітлення прибудинкових територій на здорожчає - Нацкомісія

Укрінформ
Ціна на електроенергію для технічного забезпечення багатоквартирних будинків та садових товариств в Україні підвищуватися не буде.

Про це написала голова НКРЕКП Оксана Кривенко у Facebook.

"Сьогодні на першому засіданні врегулювали ціну на електроенергію, яка споживається на технічні цілі в багатоквартирних будинках та садових товариствах шляхом скасування постанови НКРЕКП від 21 грудня 2018 року № 2010. Для зазначених цілей буде застосовано тариф на рівні як для населення", - написала Кривенко.

Вона також повідомила, що на сьогоднішньому засіданні було схвалено проект рішення для посилення вимог гарантованих стандартів якості електропостачання щодо зобов'язання операторів системи розподілу і постачальних компаній чітко дотримуватись них.

"Одне з нововведень: після прийняття рішення НКРЕКП споживач має отримати компенсацію, якщо заплановані перерви електропостачання з попередженням споживача перевищують 48 годин", - акцентувала керівник відомства.

Читайте також: У Нацкомісії розповіли про компенсацію за неякісне постачання електроенергії

Як раніше повідомлялося, Київводоканал очікував на рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, щодо можливого підвищення з 1 лютого тарифів на холодне водопостачання та водовідведення. На сайті Київводоканала зазначалося, що тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів Києва після підвищення становитиме 20,832 грн (збільшиться на 13,91%), а тариф на послугу з централізованого постачання холодної води, водовідведення з використанням внутрішньобудинкових систем становитиме 22,212 грн (збільшиться на 13,34%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-