Стати членами наглядової ради аеропорту “Бориспіль” бажають 74 особи - Саєнко

Стати членами наглядової ради аеропорту “Бориспіль” бажають 74 особи - Саєнко

Укрінформ
Стати членам наглядової ради Міжнародного аеропорту “Бориспіль” захотіли 74 особи, з них 49 — українці.

Про це міністр Кабінету міністрів України Олександр Саєнко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Завершився прийом заяв на конкурсний відбір у незалежні члени наглядової ради ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль". На адресу комісії, яка здійснює попередній відбір кандидатів, надійшли документи від 74 кандидатів. Багато українців цього разу подали документи – 49”, - зазначив він.

За словами Саєнка, заяви на участь у конкурсі отримали від 62 чоловіків та 12 жінок. Вік кандидатів становить від 34 до 70 років. Середній показник – 50 років.

“Географія кандидатів-іноземців виглядає наступним чином – маємо по 4 кандидати від США та Німеччини; по 2 кандидати від Канади, Грузії, Італії та Бельгії; по 1 кандидату від таких країн -Великобританія, Франція, Іспанія, Швейцарія, Норвегія, Нідерланди, Данія, Литва та Сербія”, - додав урядовець.

Після прийняття рішення про допуск кандидатів до відбору комісія передасть усі документи рекрутеру для оцінювання і проведення інтерв’ю.

Читайте також: Уряд припинив дію Угоди про розвиток виставкової діяльності України в СНД

Оцінювання кандидатів у наглядову раду «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» здійснюватиме Odgers Berndtson Ukraine. За два тижні рекрутер складе список імен найкращих кандидатів і представить його на розгляд комісії.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» забезпечує понад 67% авіаційних пасажирських перевезень України і обслуговує понад 10 млн пасажирів на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-