МЕРТ затвердило склад наглядової ради державного підприємства

МЕРТ затвердило склад наглядової ради державного підприємства

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі затвердило склад наглядової ради ДП “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ”, до якої було обрано п’ять представників.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

"Міністерство економічного розвитку і торгівлі затвердило склад наглядової ради державного підприємства “ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ”. Загалом до наглядової ради було обрано п’ять представників. Серед них: три незалежних члени та два представники держави. Незалежними членами наглядової ради обрали Дмитра Сенниченка, Надію Васильєву, Дмитра Крепака", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначають, що Сенниченко - колишній директор з управління нерухомим майном та інфраструктурою ПАТ “Укрпошта”. Має 20-річний досвід роботи на керівних посадах у міжнародному бізнесі, неурядових організаціях та державному управлінні. Обіймав посади віце-президента комітету інфраструктури та нерухомості Американської торговельної палати, члена Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України. Впродовж останніх років також виконував функції незалежного члена наглядових рад підприємств з іноземними інвестиціями в Україні.

Васильєва - співзасновник Digital Transformation Institute та колишня голова Microsoft Україна. Незалежний директор наглядової ради банку PRAVEX (INTESA SANPAOLO GROUP). Спеціалізується на секторах цифрової трансформації, бізнес моделювання, канальної реорганізації та менеджменту.

Крепак - в.о голови регіону СНД та південно-східної Європи, голова представництва в Україні VISA Ins. В минулому - голова правління KREDOBANK, член правління Першого українського міжнародного банку, неодноразово обирався членом спостережних рад комерційних та некомерційних організацій, включаючи банк Ренесанс Україна та Європейську Бізнес Асоціацію.

Читайте також: Торік МЕРТ зареєструвало нових проектів міжнародної допомоги на $950 мільйонів

Представниками в наглядовій раді від держави стали перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов та заступник директора департаменту консолідованого продажу активів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Ілля Михайлов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-