Вкладники ВТБ Банку за 5 днів отримали майже 50% гарантованих виплат

Вкладники ВТБ Банку за 5 днів отримали майже 50% гарантованих виплат

Укрінформ
Понад 4 тисячі вкладників АТ «ВТБ Банк» станом на 29 грудня 2018 року отримали відшкодування на більш як 444 млн гривень, що становить майже 48% всього обсягу гарантованих виплат.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Станом на 29 грудня 2018, всього за 5 робочих днів, здійснено виплати понад 4 тисячам вкладників АТ «ВТБ Банк» на загальну суму більш як 444 млн грн, що становить майже 48% всього обсягу гарантованих виплат", - ідеться в повідомленні.

Загалом до виплати вкладникам АТ «ВТБ Банк» належить понад 932 млн грн, а кількість самих вкладників у реєстрі перевищує 59 тис.

Усі вкладники, які на цей час не отримали відшкодування за своїми вкладами у межах гарантованої суми, можуть звернутись до будь-якого відділення одного з 11 банків - агентів Фонду у зручний для них час і спосіб. Саме для підвищення оперативності доступу вкладників до своїх коштів було запроваджено Автоматизовану систему виплат, яка значно розширює коло відділень банків-агентів, через які клієнти можуть отримати свої кошти.

Читайте також: НБУ оштрафував Сбербанк на 95 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня Національний банк України вирішив ліквідувати визнаний напередодні неплатоспроможним "ВТБ Банк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-