Антимонопольний комітет оштрафував

Антимонопольний комітет оштрафував "Huawei Україна"

Укрінформ
Антимонопольний комітет України (АМКУ) отрафував ТОВ "Huawei Україна" за вчинення двох порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Про це повідомляється на сайті АМКУ з посиланням на рішення тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету.

"Оштрафовано ТОВ "Хуавей Україна" на загальну суму 109 800 грн за вчинення двох порушень законодавства про захист економічної конкуренції, передбачених пунктом 13 статті 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції", у вигляді неподання інформації Антимонопольному комітету України на вимоги Голови Антимонопольного комітету України у встановлені ним строки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В АМКУ пояснили, за що оштрафували Укрспирт на 33 мільйони

Пункт 13 статті 50 Закону України "Про захист економічної конкуренції" визначає як порушення законодавства про захист економічної конкуренції неподання інформації Антимонопольному комітету України, його територіальному відділенню у встановлені органами Антимонопольного комітету України, головою його територіального відділення чи нормативно-правовими актами строки.

Основний вид діяльності ТОВ "Хуавей Україна" - кабельний телекомунікаційний зв'язок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-