Уряд затвердив фінплан Укргідроенерго з чистим прибутком понад 1,8 мільярда

Уряд затвердив фінплан Укргідроенерго з чистим прибутком понад 1,8 мільярда

Укрінформ
Кабінет Міністрів України затвердив фінансовий план ПрАТ «Укргідроенерго» на 2019 рік з показником чистого прибутку на рівні 1,815 млрд грн.

Про це інформує прес-служба Укргідроенерго.

"Фінплан затверджено відповідно до терміну, встановленого абзацом другим частини другої статті 75 Господарського кодексу України. Затвердження фінансового плану дозволить сконцентрувати ПрАТ «Укргідроенерго» необхідні фінансові ресурси для здійснення прибуткової фінансово-господарської діяльності. Виконання розпорядження забезпечить отримання товариством чистого прибутку в розмірі 1 815,0 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Надходження податків та зборів до державного та місцевих бюджетів України відповідно до розпорядження заплановано у сумі 2,424 млрд грн, що на 345,7 млн грн або на 16,6% більше від прогнозного показника 2018 року.

"Оскільки більшість заходів щодо відновлення, реконструкції, модернізації основних фондів підприємств електроенергетики та будівництва нових об’єктів галузі затверджено рішенням уряду і передбачено програмою розвитку гідроенергетики до 2026 року – виконання інвестиційних програм у повному обсязі має загальнодержавне значення для стратегічного розвитку електроенергетичної галузі", - прокоментували в Укргідроенерго.

Читайте також: Фонд держмайна посилив контроль за виконанням умов договорів купівлі-продажу

Як повідомлялося, Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, збільшила середні тарифи для гідроелектростанцій Укргідроенерго, на перше півріччя 2019 року на 28%, до 31,5 коп. за кВт-год.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-