Укрзалізниця виставила на ProZorro металобрухт на 260 мільйонів

Укрзалізниця виставила на ProZorro металобрухт на 260 мільйонів

Укрінформ
АТ “Укрзалізниця” почало продавати металобрухт через ProZorro.Продажі, у системі вже з’явилися перші 4 лоти початковою вартістю 260 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

“У системі ProZorro.Продажі з’явилися перші 4 лоти від акціонерного товариства “Українська залізниця”. На продаж виставили металобрухт, загальна початкова ціна якого становить 260 млн грн”, - ідеться в повідомленні.

У Мінекономрозвитку зазначають, що аукціон призначено на 11 січня 2019 року, тож прийом пропозицій від потенційних покупців триває до 10 січня.

Зазначається, що Укрзалізниця почала реалізовувати своє майно через систему ProZorro.Продажі на виконання постанови Кабінету міністрів №1054 від 22 листопада 2017 року.

Читайте також: Укрзалізниця закликала аграріїв відвантажувати зернові рівномірно

“Бачимо для себе кілька позитивних аспектів у цій події. По-перше, реалізація металобрухту залізницею – це наша допомога вітчизняній металургійній промисловості. Адже лише на ці, перші торги Укрзалізницею виставлено більше металобрухту, ніж його імпортували цього року українські металурги. Однак, головне, що на прикладі металобрухту Укрзалізниця вперше пройшла шлях, передбачений порядком розпорядження майном, який затвердив і довів до нас уряд", - зазначив в.о. правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Він додав, що тепер компанія має дієвий механізм ефективного управління майном, щоб підвищити її дохідність і краще обслуговувати клієнтів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-