Цьогоріч Електроважмаш лише на українських контрактах заробив 1,5 мільярда

Цьогоріч Електроважмаш лише на українських контрактах заробив 1,5 мільярда

Відео
Укрінформ
Харківське ДП "Завод "Електроважмаш" у 2018 році лише на українських контрактах заробило 1,5 млрд грн, а загалом - понад 2 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі на своїй сторінці у Facebook.

"1,5 млрд грн у 2018 році лише на українських контрактах заробив харківський ДП завод "Електроважмаш", а загалом понад 2 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

У міністерстві зазначають, що сьогодні на заводі виробляють турбо- та гідрогенератори, тягове обладнання, великі електричні машини; продукція Електроважмашу постачається на ринки Польщі, країн Балтії, Казахстану, Узбекистану та Бангладеш.

Читайте також: Система ProZorro цьогоріч заробила для держави 7,5 мільярда

Як повідомлялось, завод «Електроважмаш» — провідне підприємство України з розробки та виробництва турбо- і гідрогенераторів, крупних електричних машин постійного струму для різних галузей народного господарства, єдиний в Україні постачальник комплектного електрообладнання для залізничного та міського електротранспорту. Крім того, підприємство розробляє та постачає електрообладнання для великовантажних кар'єрних самоскидів, надає послуги з проектування, ремонту та випробування електрообладнання.

Відео: МЕРТ, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-