Цьогоріч до бюджету надійшло понад 200 мільярдів ЄСВ

Цьогоріч до бюджету надійшло понад 200 мільярдів ЄСВ

Укрінформ
Надходження єдиного соціального внеску (ЄСВ) на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за січень-листопад 2018 року становили 202,3 млрд грн, що на 41,4 млрд грн більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"Протягом січня-листопада поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 202,3 млрд грн. Це на 41,4 млрд грн, або на 25,7% більше січня-листопада минулого року", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Реви назвали маніпуляціями "галас" довкола єдиного внеску

Зокрема, у листопаді 2018 року ДФС було забезпечено 18,6 млрд грн єдиного внеску. Порівняно з листопадом 2017 року цей показник зріс на 2,7 млрд грн, або на 17%. Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-