Китайська корпорація готова співпрацювати з Укргазбанком у «зеленому» фінансуванні

Китайська корпорація готова співпрацювати з Укргазбанком у «зеленому» фінансуванні

Укрінформ
Китайська страхова корпорація Sinosur заявила про готовність до початку співпраці з Ургазбанком у сфері «зеленого» фінансування. 

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Китайська державна експортно-кредитна страхова корпорація Sinosure заявила про готовність до початку співпраці з державним Укргазбанком у сфері «зеленого» фінансування", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, Sinosure зможе забезпечувати страхове покриття та фінансування китайських компаній, які готові брати участь у відповідних проектах в Україні. Sinosure також розглядає можливість виділення кредитних лімітів для потенційних проектів в Україні, в яких бере участь Укргазбанк.

Днями Національний банк України та Народний банк Китаю відновили двосторонній договір про валютний своп ще на три роки. Максимальна сума валютного свопу залишається незмінною - 15 млрд юаней, що зараз еквівалентно 62 млрд грн (більше 2,2 млрд дол. США). Договір про валютний своп підписали голова Національного банку України Яків Смолій та голова Народної банку Китаю Йі Ган під час робочої поїздки делегації НБУ до Пекіна.

Читайте також: НБУ визначився, як працюватимуть банки на новорічні свята

Як відомо, 94,94% статутного капіталу Укргазбанку належить державі в особі Міністерства фінансів України. 3 2015 року Укргазбанк входить до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (постанова №83 Кабінету Міністрів України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-