Держгеонадра продовжила дію 23 спецдозволів Укрнафти на видобуток вуглеводнів

Держгеонадра продовжила дію 23 спецдозволів Укрнафти на видобуток вуглеводнів

Укрінформ
Державна служба геології та надр продовжила дію 23 спеціальних дозволів на видобуток вуглеводнів ПАТ «Укрнафта», з них 11 спецдозволів, термін дії яких закінчився в 2018 році.

Про це у вівторок повідомила прес-служба Укрнафти.

"6 грудня Державна служба геології та надр продовжила дію 23 спеціальних дозволів на видобуток вуглеводнів ПАТ «Укрнафта». Окрім 11 спецдозволів, термін дії яких закінчився в 2018 році, регулятор також продовжив 9 ліцензій компанії, строк дії яких спливає в 2019 році, а також 3 ліцензії 2013-2014 років", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що завдяки тривалій роботі команди Укрнафті вдалось отримати продовження на 20 років дозволів на ведення видобувної діяльності на Прокопенківському, Вигода-Витвицькому, Монастирщенському, Росільнянському, Турутинському, Миколаївському, Луквинському, Довбушансько-Бистрицькому, Пасічнянському, Андріяшівському, Орів-Уличнянському, Долинському, Струтинському, Спаському, Щурівському, Бориславському, Перекопівському, Малосорочинському, Сагайдацькому, Рожнятівському, Тростянецькому, Волошківському та Танявському родовищах.

Загалом у цьому році закінчується дія 27 спецдозволів, тож у компанії очікують на продовження ще 16 спецдозволів. У 2019 році закінчується дія загалом 22 спецдозволів Укрнафти, з яких дев’ять вже продовжено.

На сьогодні Укрнафта має 85 діючих спеціальних дозволів на ведення видобувних робіт та один спецдозвіл на геологічну розвідку. Попри затримку в продовженні ліцензій, в 2018 році компанія знайшла правове рішення і не зупиняла видобутку на жодному з родовищ.

Читайте також: На Prozorro виставили перші 10 лотів на користування нафтогазовими ділянками

Як повідомляв Укрінформ, НАК «Нафтогаз України» належить 50% + 1 акція Укрнафти. Компанії, що входять у сферу впливу групи «Приват» Ігоря Коломойського, володіють приблизно 42% акцій. З 2003 року операційне управління Укрнафтою здійснює група «Приват».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-