На OpenMarket повторно виставили сейнер “Норд” з уцінкою на 10%

На OpenMarket повторно виставили сейнер “Норд” з уцінкою на 10%

Укрінформ
Арештований рибацький чорноморський сейнер "НОРД" OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) повторно виставило на продаж зі зниженням ціни на 10%.

Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції.

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, повторно виставило на державному онлайн-аукціоні OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) арештований рибацький чорноморський сейнер "НОРД" зі зниженням ціни на 10%", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, проведення торгів заплановане на 26 грудня 2018 року.

Стартова ціна лоту - 1 468 473 грн.

"Згідно з правилами проведення торгів АРМА знову виставила лот зі зниженням ціни, що суттєво збільшить увагу з боку покупців до судна", - сказав генеральний директор ДП "СЕТАМ" OpenMarket Віктор Вишньов.

Він наголосив, що OpenMarket - це відкриті та безпечні торги, у яких може взяти участь кожен.

Читайте також: СЕТАМ продав майна на 2,3 млрд грн

У Мін’юсті нагадують, що судно “Норд” побудовано у 1989 році у місті Азов (Ростовська область РФ). Його довжина складає 23,6 метра, ширина - 6,5 м, потужність головного двигуна - 165 кВт, чиста місткість - 32 т.

Свого часу, у зв’язку з подіями у Криму судно було незаконно захоплене Російською Федерацією.

Згодом судно було арештовано, порушено відповідне кримінальне провадження і передано Агентству з розшуку та менеджменту активів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-