На Ощадбанк припадає п'ята частина ринку транскордонних переказів

На Ощадбанк припадає п'ята частина ринку транскордонних переказів

Укрінформ
На ринку міжнародних систем переказів коштів частка Ощадбанку становить 22%.

Про це йдеться в прес-релізі Ощадбанку, що є в розпорядженні Укрінформу

"Частка Ощадбанку на ринку міжнародних систем переказів коштів становить 22%. Такий результат став можливим завдяки розгалуженій мережі (близько 3 000 відділень по всій Україні), партнерським взаємовідносинам із провідними міжнародними системами переказів, роботі з українськими діаспорами в різних країнах", - ідеться в повідомленні.

Створюючи комфортні умови для клієнтів, які здійснюють транскордонні перекази, Ощадбанк запланував низку змін та нововведень. Так, власну систему внутрішньодержавних переказів «Швидка копійка» буде розвинуто у платформу для транскордонних переказів, що відкриє  можливості для: розширення мережі за рахунок підключення нових учасників, інтеграції з міжнародними платіжними системами та сервісами та оплати за неторгові операції та послуги за кордоном. Також передбачається підключення субпартнерів до міжнародних систем переказу коштів. 

Читайте також: Ощадбанк розширив спектр операцій з іноземними валютами для малого бізнесу

А стосовно можливості відправлення, виплати переказів, що надійшли через міжнародні платіжні системи, через  інтернет-банкінг «Ощад 24/7», будь-який користувач, що має картку Ощадбанку, зможе зареєструватись та оформити отримання платежу. Більше не потрібно приходити у відділення. Також у системі буде доступна конвертація валюти, наприклад, якщо валюта переказу відрізняється від валюти рахунку.

«Ощадбанк продовжує бути першопрохідцем в Україні у впровадженні сучасних банківських технологій. Ми постійно працюємо над удосконаленням послуг, вивчаємо потреби ринку, формуємо пропозиції... Ощад також запросить до співпраці українські банки», - зазначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-