В Україні продажі нових комерційних авто цьогоріч зросли на 11% - експерти

В Україні продажі нових комерційних авто цьогоріч зросли на 11% - експерти

Укрінформ
Український ринок нових комерційних автомобілів з початку 2018 року сумарно демонструє зростання на 11% порівняно з аналогічним періодом минулого року. 

Про це повідомляє асоціація "Укравтопром".

"З початку року український парк комерційних автомобілів поповнили 11,5 тис. нових машин, що на 11% більше, ніж за аналогічний період 2017 року", - йдеться в повідомленні.

Водночас, у листопаді в Україні було зареєстровано 1017 нових комерційних автомобілів, що на 1,2% менше, ніж роком раніше.

До лідерської п’ятірки місяця увійшли наступні бренди Renault, Fiat, Mercedes-Benz, Volkswagen, Ford.

Читайте також: Українське автовиробництво в жовтні впало на 22% - експерти

Так, на першому місці за продажами у листопаді опинився Renault з результатом 166 зареєстрованих авто. Порівняно з минулим роком листопадовий показник Renault знизився майже на 2 відсотки.

Друге місце у Fiat, реєстрації якого зросли на 3% відносно листопада 2017 року. Свої перші номери в минулому місяці отримали 124 автомобілі.

Mercedes-Benz вдалося на 69% збільшити реалізацію своїх нових комерційних автомобілів на українському ринку, що дозволило йому зайняти третю сходинку рейтингу. Листопадовий результат – 108 машин.

На четвертому місці Volkswagen – 87 зареєстрованих авто (+2%).

Незважаючи на те, що листопадові реєстрації Ford впали на чверть від торішнього результату, цей бренд все-таки зміг увійти до першої п’ятірки рейтингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-