Оборонні підприємства працюють в особливому режимі - Кубів

Оборонні підприємства працюють в особливому режимі - Кубів

Воєнний стан
Укрінформ
Підприємства оборонно-промислового комплексу в умовах воєнного стану працюють в особливому режимі. 

Про це перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів сказав у коментарі Укрінформу. 

«В умовах воєнного стану згідно із законодавством, підприємства воєнного комплексу працюють в особливому режимі для швидкого і якісного виконання завдань. Вони працюють посилено, особливий контроль для чіткого виконання завдань», - сказав Кубів. 

Він зауважив, що реалізація заходів правового режиму воєнного стану в першу чергу передбачає інтенсифікацію виконання завдань із постачання до Збройних сил України озброєння, а також нової та модернізованої військової техніки в рамках державного оборонного замовлення. 

Кубів додав, що маємо практичний вимір таких заходів. 

Читайте також: Товарообіг між Україною та Литвою цьогоріч зріс на 17% - Кубів

Він нагадав, що минулого тижня на військовому аеродромі в Чугуєві Президентом України була передана до Збройних сил військова техніка, відновлена на підприємствах Одеської, Запорізької та Харківської областей - а це саме ті області, де введено воєнний стан.

Як відомо, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, що здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецпризначенці обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та 24 моряків.

Верховна Рада України 26 листопада ухвалила закон, яким затвердила указ Президента України про введення воєнного стану на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-