Під Києвом побудують найбільший в Україні торгово-виставковий центр

Під Києвом побудують найбільший в Україні торгово-виставковий центр

PR
Укрінформ
Компанія NY Group до кінця 2020 планує завершити будівництво найбільшого в Україні торгово-виставкового комплексу. 

Ділянка, обрана для будівництва, розташована на трасі М 05 (13 км від Києва) між двома найбільшими торгово-економічними центрами — Одесою і Києвом. Її площа 105 га поділяється на дві зони: торговельну та виставкову.

У торговельній - будуть розташовані павільйони на 10 000 місць, складські приміщення, митний термінал, спеціалізований паркінг для великих вантажівок та інша інфраструктура для оптово-роздрібної торгівлі.

На території виставкової - розміститься найбільший в Україні виставковий центр з місткими павільйонами, конференц-залами, готелями та іншими допоміжними об’єктами. Крім цього, планується спорудження великої концертної зали на понад 7 000 глядачів.

Все це забезпечить комфортні умови для організації виставок і форумів національного та міжнародного масштабів. Мета проекту - створення сучасного центру оптової торгівлі відповідно до новітніх вимог і стандартів, що сприятиме збільшенню обсягів товарно-грошових потоків на регіональному, державному і міжнародному рівнях.

Саме такий торговельний комплекс з оптово-речовим, господарсько-будівельним та плодово-овочевим центрами допоможе сформувати кластер для оптово-роздрібної торгівлі, широкої презентаційної та виставкової діяльності, а також надасть тисячі нових робочих місць.

На посаду керівника відділу продажу та клієнтської підтримки NY Trade Center Kyiv запрошений Ісмаїл Ібрагімов - топ-менеджер, який працював у Мінзв’язку Азербайджану, очолював проект зі створення AzeriPost Bank та обіймав інші керівні посади. Тож цей досвід неодмінно стане запорукою успішного ведення бізнесу.

Прес-конференцію із засновником NY Group можна переглянути тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-