Нафта дешевшає на тлі падіння ринків акцій і напередодні зустрічі ОПЕК

Нафта дешевшає на тлі падіння ринків акцій і напередодні зустрічі ОПЕК

Укрінформ
Ціни на нафту знизилися у четвер на фоні слабкості фондових ринків. Активність торгів була зниженою напередодні зустрічі ОПЕК.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайтіInvesting.com.

Ф'ючерси на нафту сорту Brent опустилися на 0,80 відсотка до $61, 07. Ф'ючерси на північноамериканську нафту WTI торгуються біля позначки $52, 37, приблизно на 1 відсоток нижче рівня попереднього закриття.

За словами трейдерів, тиск на нафтові котирування надала слабкість глобальних фінансових ринків. Ф'ючерси на фондові індекси США й азіатські біржі впали в четвер на фоні арешту головного фінансового директора китайської телекомунікаційної компанії Huawei Мен Ваньчжоу, якій загрожує екстрадиція в США за підозрою у порушенні американських торговельних санкцій проти Ірану.

Організація країн-нафтоекспортерів у четвер проведе засідання у Відні, щоб прийняти рішення про подальшу політику картелю в області видобутку.

Читайте також: Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 3,4%

Станом на 09:45 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено на рівні 61,58 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 61,60 долара за барель, що на 4 центи вище за рівень закриття торгів($61,56).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-