Прем'єр запевняє, що воєнний стан не позначиться на бізнесі

Прем'єр запевняє, що воєнний стан не позначиться на бізнесі

Укрінформ
Введення воєнного стану в низці регіонів України не позначиться на повсякденному житті громадян та роботі бізнесу.

На цьому наголосив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який перебуває в Берліні з візитом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Об'єктивно воєнний стан жодним чином не впливає на інвестиції, нічого не зупиняє, не перерозподіляє... Цивільного життя , роботи, бізнесу це жодним чином не стосується, оскільки не запроваджені жодні додаткові норми. Права та свободи громадян забезпечені... Сьогодні треба підтримати військових, а громадяни мають жити своїм нормальним життям, жодних обмежень”, - сказав глава уряду.

Він нагадав, що воєнний стан введений на 30 днів як реакція на можливу подальшу ескалацію з боку Росії. У таких умовах запрацювали всі військові і оборонні механізми. Але Україна не буде робити якісь механізми, які могли би погіршити бізнес-середовище,  запевнив прем'єр.

Читайте також: Гройсман чекає на рішення МВФ у грудні

Гройсман сподівається, що за 30 днів ситуація стабілізується, Росія не проявить агресивних дій і воєнний стан буде автоматично скасований.

"Якщо ж буде агресія, ми всі мобілізуємося і будемо боротися, доки не переможемо", - запевнив політик.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-