Газовий борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 4,6%

Газовий борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 4,6%

Укрінформ
Борг підприємств перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем зменшився на 1,311 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Станом на 27 листопада 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» становить близько 27,1 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 1 311 млн грн (4,6%)», - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить близько 19 млрд грн. Порівняно з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 1,113 млрд грн (5,5%).

Заборгованість промислових підприємств зменшилась на 179 тис. грн та становить близько 2,8 млрд грн.

Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень зменшилась на 889 млн грн (32,7%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго становить близько 1,8 млрд грн.

Читайте також: Рахункова палата проводитиме всі планові аудити - Пацкан

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 23,9 млрд грн, з них за 2018 р. - 8,2 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 812 млн грн (3,3%).

Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), порівняно з минулим тижнем зменшилась на 499 млн грн (13,5%) та становить близько 3,208 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів порівняно з минулим тижнем зменшилась на 179 тис. грн та становить близько 2,768 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-