З початку дії програми

З початку дії програми "теплих кредитів" її учасникам відшкодували 2,3 мільярда

Укрінформ
З початку дії урядової програми енергозбереження "теплі кредити", що була запроваджена у 2014 році, Держенергоефективності відшкодувало 2,3 мрлд грн. 

Про це інформує прес-служба відомства.

"З початку дії програми у 2014 р. і по сьогодні сума компенсацій склала більше 2,3 млрд гривень. Крім цього, спільно з Держенергоефективності у регіонах додатково запроваджено 167 місцевих програм співфінансування "теплих кредитів". Їх профінансовано на суму більше 150 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

У 2018 році близько 40 тис. родин вже скористалися допомогою місцевих бюджетів та отримали майже 90 млн грн компенсацій. Всього у 2018 р. з держбюджету відшкодовано близько 350 млн гривень.

Читайте також: ПриватБанк підключив міжнародну систему грошових переказів

Як повідомлялося, урядом виділено додатково 100 млн грн на "теплі кредити" для ОСББ у цьому році. Наразі завершено усі необхідні бюджетні процедури (прийняття бюджетного паспорта, укладання договорів з банками) для відновлення кредитування. Кінцевий термін подання підтверджуючих документів про впровадження енергоефективних заходів за програмою – 30 листопада цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-