Об’єкти малої приватизації можуть продавати уже більше 30 майданчиків - Трубаров

Об’єкти малої приватизації можуть продавати уже більше 30 майданчиків - Трубаров

Укрінформ
Кількість електронних майданчиків, на яких реалізуються об’єкти малої приватизації, збільшилася на 10 і перевищує 30 установ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Фонду державного майна України Віталій Трубаров.

"До продажу об’єктів малої приватизації долучилося ще 10 електронних майданчиків. Тепер їх понад 30, і на кожному з майданчиків є вся необхідна інформація про об’єкт продажу, його вартість, фінансову звітність і стан", - йдеться в повідомленні.

Трубаров уточнив, що реалізацію об’єктів малої приватизації в системі ProZorro.Продажі розпочинають: АТ КБ «Приватбанк», ТОВ «МТ-Тех Відол», ТОВ «Є Тендер», ТОВ «ВЕР ТАС», ПП «Експертне агенство», ТОВ «Закупівлі ЮА», ТБ «Українська Біржа», ТОВ «ОСБП», ДП «СЕТАМ», ТБ «Подільська».

Читайте також: Прямі іноземні інвестиції наступного року очікуються на рівні $2 мільярдів - експерт

Як повідомляв Укрінформ, згідно із законом України "Про приватизацію державного і комунального майна", мала приватизація відбуватиметься через електронну систему ProZorro.Продажі. Йдеться про активи державної і комунальної власності вартістю до 250 млн грн. Виставляти об'єкти в рамках малої приватизації будуть Фонд державного майна України, а також місцеві органи влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-