У Раді з’явився законопроект про єдиний внесок для ветеранів-підприємців

У Раді з’явився законопроект про єдиний внесок для ветеранів-підприємців

Укрінформ
У Верховній Раді 23 листопада зареєстровано законопроект щодо оптимізації розміру єдиного внеску для підприємств учасників бойових дій.

Про це у Facebook написала міністр у справах ветеранів Ірина Фріз.

“Сьогодні спільно з авторським колективом ветеранів та народними депутатами Оксана Юринець, Ганна Гопко, Юрій Шухевич, Сергій Кудлаєнко, Олександр Третьяков, Сергій Каплін, Сергій Висоцький, Михайло Гаврилюк, Гліб Загорій, Євген Юрійович Рибчинський - зареєстрували законопроект №9335 "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" щодо оптимізації розміру єдиного внеску для підприємств учасників бойових дій”, - написала Фріз.

Читайте також: Постраждалих учасників Революції Гідності прирівняли до "УБД"

Вона зазначила, що ідея законопроекту була вперше піднята та обговорена на форумі «Ветеран - успішний підприємець», який проходив в Миколаєві 9-10 листопада.

Міністр уточнила, що законопроектом надається можливість використання знижених розмірів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування для працюючих ветеранів та підприємств, створених ветеранами та членами родин загиблих у російсько-українськїй війні.

“Над законопроектом працювала досвідчена команда ветеранів, волонтерів та народних депутатів. Щиро вдячна всій команді, яка займалась розробкою даного законопроекту! Сподіваємось на підтримку цієї ініціативи парламентом”, - додала Фріз.

Як повідомляв Укрінформ, 22 листопада Верховна Рада призначила народного депутата з фракції БПП Ірину Фріз міністром України у справах ветеранів. За відповідне рішення проголосували 270 народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-