Українські компанії умеблюють три тисячі квартир в Ізраїлі - МЕРТ

Українські компанії умеблюють три тисячі квартир в Ізраїлі - МЕРТ

Укрінформ
У проекті братимуть участь 7 підприємств з України.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Вітчизняні виробники досягли домовленості з будівельною компанією про умеблювання житлового кварталу в Ізраїлі, який налічує близько 3 тисяч квартир.

Це стало можливим завдяки торговій місії Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку, що відбулася у кінці липня цього року у Тель-Авіві за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Як зазначив Степан Кубів, міністр економічного розвитку і торгівлі України, секторальні бізнес-місії  –  це продовження зусиль Кабміну з розширення експортних ринків для національних виробників.

“Ми зосереджуємо пріоритетні зусилля уряду та Мінекономрозвитку на створенні кращих умов для українського бізнесу та експортерів, зокрема. Важливо, щоб підприємці якісно використовували створені нами можливості, а торговельні місії якнайкраще цьому сприяють, – наголосив віце-прем’єр-міністр. – Ізраїль сьогодні  є “ринком у фокусі” для українського експорту та невдовзі відкриється для українського виробника на 80% завдяки Угоді про вільну торгівлю. Бізнес, який уже активно налагоджує контакти з ізраїльськими колегами зможе одразу скористатися перевагами зони вільної торгівлі”.

Читайте також: Кабмін погодив проект угоди про ЗВТ з Ізраїлем

Умеблювання помешкань в Ізраїлі відбуватиметься за проектами українського дизайнера, а в їх реалізації братимуть участь 7 компаній-членів Асоціації меблевиків України,–  уточнив її очільник Володимир Патіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-