АМПУ запрошує іноземні компанії поглиблювати дно в українських портах

АМПУ запрошує іноземні компанії поглиблювати дно в українських портах

Укрінформ
Адміністрація морських портів України (АМПУ) планує активно залучати до участі в тендерах на проведення днопоглиблювальних робіт в українських портах провідні міжнародні компанії. 

Про це заявив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс в інтерв'ю міжнародному виданню Dreadging today, повідомляє прес-центр Адміністрації.

«Досвід АМПУ з реалізації великих проектів у портах Южний та Чорноморськ свідчить про те, що такий підхід дозволяє виконувати проекти з випередженням графіка та отримувати істотну економію як на етапі конкурсних торгів, так і за підсумками їх реалізації. АМПУ і далі буде активно залучати до реалізації днопоглиблювальних проектів провідні вітчизняні та міжнародні компанії», - зазначив керівник АМПУ.

До кінця 2018 року і у 2019 році АМПУ планує провести 9 тендерів, в яких можуть взяти участь як українські, так і іноземні компанії. Йдеться про днопоглиблення портів Одеса, Миколаїв, Бердянськ, Маріуполь, Южний, каналів Дунай - Чорне море, Бузько-Дніпровсько-Лиманського, Херсонського морського, а також внутрішніх водних шляхів.

Читайте також: У Кабміні повідомили про претендентів на членство в наглядовій раді АМПУ

Як повідомляв Укрінформ, протягом 10 місяців 2018 року днопоглиблювальний флот АМПУ реалізовував проекти з підтримки паспортних глибин у портах Маріуполь, Бердянськ, Ізмаїл, а також на Бузько-Дніпровсько-Лиманському, Херсонському морському каналах і глибоководному суднового ходу каналу Дунай - Чорне море.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-