Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 0,1%

Борг підприємств перед Нафтогазом за тиждень зменшився на 0,1%

Укрінформ
Сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» за використаний природний газ порівняно з минулим тижнем зменшилась на 27 млн грн і на 20 листопада 2018 року становила близько 28,4 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба НАК «Нафтогаз України».

«Станом на 20 листопада 2018 р. сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ перед НАК «Нафтогаз України» становить близько 28,4 млрд грн. В порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 27 млн грн (0,1%)», - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Заборгованість регіональних газозбутових підприємств становить близько 20,1 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість зменшилась на 395 млн грн (1,9%).

Заборгованість промислових підприємств зменшилась на 18 млн грн (0,7%) та становить близько 2,8 млрд грн.

Заборгованість КП ВО Київради «Київтеплоенерго» за газ, використаний для виробництва теплової та електричної енергії, за минулий тиждень збільшилась на 151 млн грн (5,9%). Сумарна заборгованість Київтеплоенерго становить близько 2,7 млрд грн.

Читайте також: Нафтогаз звинувачує облгази в саботажі

Сумарна прострочена заборгованість перед НАК «Нафтогаз України» підприємств ТКЕ та ТЕЦ за природний газ, використаний для виробництва теплової енергії, становить близько 24,7 млрд грн, з них за 2018 р. - 8,9 млрд грн. За минулий тиждень заборгованість зменшилась на 241 млн грн (1%).

Сумарна заборгованість за газ підприємств-боржників, що виробляють електроенергію (ТЕЦ), порівняно з минулим тижнем збільшилась на 214 млн грн (6,1%) та становить близько 3,707 млрд грн.

Заборгованість прямих промислових споживачів порівняно з минулим тижнем зменшилась на 18 млн грн (0,7%) та становить близько 2,769 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-