До Чернівецької митниці і обласної філії ДФС прийшли з обшуками

До Чернівецької митниці і обласної філії ДФС прийшли з обшуками

Укрінформ
Працівники Генпрокуратури і Служби безпеки проводять обшуки у службових приміщеннях Головного управління ДФС у Чернівецькій області та Чернівецької митниці.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"У середу, 21 листопада, Генеральна прокуратура спільно з ГУБКОЗ Служби безпеки проводять низку обшуків у службових приміщеннях ГУ ДФС в Чернівецькій області та Чернівецької митниці", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що слідчі дії проводяться з метою перевірки інформації про причетність посадових осіб цих органів до незаконних схем ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах під час експорту горіхів волоських.

Читайте також: Польща та Україна посилять співпрацю у боротьбі з порушеннями на митницях

У відомстві нагадали, що цьогоріч на території Вінницької області знешкоджено злочинну організацію, учасники якої, використовуючи аналогічні схеми з експорту горіхів, завдали збитків державі на суму понад 300 млн грн. Наразі триває досудове розслідування. Начальнику ГУ ДФС у Вінницькій області, його першому заступнику, а також підконтрольним керівникам суб'єктів господарювання повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою), ч. 3, 5 ст. 27 ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-