Система менеджменту Нафтогазу відповідає кращим міжнародним стандартам - експерти

Система менеджменту Нафтогазу відповідає кращим міжнародним стандартам - експерти

Укрінформ
Компанія TUV SUD Management Service GmbH за результатами проведеного аудиту надала НАК «Нафтогаз України» сертифікат відповідності центрального управління компаніями групи вимогам стандарту ISO 50001:2011.

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

"TUV SUD Management Service GmbH за результатами проведеного аудиту надала НАК "Нафтогаз України" сертифікат відповідності центрального управління компаніями групи, а також організації та здійснення закупівлі, реалізації та постачання природного газу вимогам стандарту ISO 50001:2011", - йдеться у повідомленні Нафтогазу.

Зазначається, що отримання сертифікату стало наслідком значної роботи щодо розробки та впровадження архітектури системи енергетичного управління та відповідної документації, що проводилась впродовж 2016-2018 років. Система побудована за кращими міжнародними стандартами та покликана як покращити управління енергетичними ресурсами й умови реалізації проектів з енергоефективності, так і підвищити інвестиційний імідж компанії.

Читайте також: Верховний суд залишив без задоволення скаргу Газпрому про штраф у 171 мільярд

Як відомо, TUV SUD Management Service GmbH - незалежна організація експертів, аккредитована для проведення робіт і сертифікації систем менеджменту у Німецькому органі з акредитації DAkkS; є одним із лидерів на ринку сертифікаційних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-