Енергоатом призначив нового директора відокремленого підрозділу

Енергоатом призначив нового директора відокремленого підрозділу

Фото
Укрінформ
ДП «НАЕК «Енергоатом» призначив генеральним директором ВП «Атомпроектінжиніринг» Юрія Шейка.

Про це інформує прес-служба Енергоатома.

"Генеральним директором відокремленого підрозділу «Атомпроектінжиніринг» НАЕК «Енергоатом» призначено Юрія Євгеновича Шейка. Відповідний наказ президент Енергоатома Юрій Недашковський підписав 19 листопада 2018 року. 55-річний Юрій Шейко до свого призначення займав посаду директора з виробництва - заступника виконавчого директора з виробництва Енергоатома», - йдеться у повідомленні.

Шейко з 1985 по 2008 рр. працював на ВП «Запорізька АЕС», де пройшов шлях від оператора реакторного відділення до головного спеціаліста з енергоблоків - начальника енергоблока.

Із 2008 по 2018 рр. працював на різних посадах у виконавчій дирекції з виробництва НАЕК «Енергоатом».

Відмінник атомної енергетики України, почесний працівник атомної енергетики України.

Колишній керівник ВП «Атомпроектінжиніринг» Олександр Рибчук, який займав посаду гендиректора ВП «Атомпроектінжиніринг» з 5 березня 2012 року, звільнений із займаної посади за власним бажанням у зв'язку з переходом на іншу роботу.

Читайте також: Енергоатом - перший серед роботодавців в енергетичній галузі України

Як відомо, ВП «Атомпроектінжиніринг» забезпечує здійснення капітального будівництва за власними проектами Енергоатома, включаючи будівництво нових ядерних та інших енергогенеруючих установок, у тому числі: завершення діючого будівництва, виконання функцій замовника у капітальному будівництві за проектами ВП «Атомпроектінжиніринг», здійснення планування діяльності, пов'язаної зі створенням нових ядерних установок, реалізація інвестиційних проектів з нового будівництва.

Фото: сайт Енергоатома

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-