На конкурсі обрали двох членів наглядової ради Фонду енергоефективності  - Зубко

На конкурсі обрали двох членів наглядової ради Фонду енергоефективності - Зубко

Укрінформ
За результатами конкурсного відбору незалежними членами наглядової ради державної установи "Фонд енергоефективності" обрано Анджея Райкевича (Польща) та Юлію Сабатюк (Україна). 

Про це повідомляє Урядовий портал із посиланням на віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

"Комісія з відбору незалежних членів Наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» оприлюднила результати конкурсу. На першу посаду незалежного члена Наглядової ради визначено - Rajkiewicz Andrzej (Польща), на другу - Сабатюк Юлію (Україна). За процедурою конкурсного відбору Комісією визначено також двох претендентів - других за результатами: на першу посаду - Laura Garbenciute-Bakiene (Литва), на другу посаду - Luchinkina Karina (Велика Британія)", - йдеться у повдіомленні. 

Зубко  привітав переможницю від України і висловив надію, що невдовзі Фонд запрацює на повну потужність.

«Щойно привітав Юлію Сабатюк, голову асоціації ОСББ «Лучани», з перемогою у конкурсному відборі на посаду незалежного члена Наглядової ради Фонду енергоефективності. Дуже класно, що перемогла людина, яка точно знає клієнта Фонду - це ОСББ та багатоквартирні будинки. І яка, самостійно впровадивши енергоефективні заходи, досягла економії енергії у 70%. Вітаю переможців. ... Вже скоро робота Фонду енергоефективності запуститься на повну потужність!», - наголосив Зубко.

Зазначається, що загалом до Комісії з відбору незалежних членів наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» надійшли заяви від 56 претендентів. З них до наступного етапу конкурсу було допущено 49.

Під час оцінювання конкурсних пропозицій Комісією було відібрано 20 претендентів, які пройшли на третій етап конкурсного відбору - розв'язання усного ситуаційного завдання, з яким найкраще впоралися 8 претендентів: чотири - з України та чотири - з європейських країн.

Фінальним етапом конкурсу була співбесіда претендентів із членами конкурсної Комісії. Також Комісія оцінювала досвід роботи та перевіряла ділову репутацію претендентів і рекомендаційні листи.

Читайте також: Деякі мери не готувалися до зими, а лише про це звітували - Гройсман

Як повідомлялося, на виконання Закону України «Про Фонд енергоефективності» та постанови Кабінету міністрів України від 23 травня 2018 року №582 «Про затвердження Порядку обрання, призначення та звільнення членів Наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» Мінрегіон своїм наказом створив Комісію з відбору незалежних членів наглядової ради державної установи «Фонд енергоефективності» та затвердив її склад. До складу Комісії увійшли по одному представнику від Мінрегіону, Секретаріату КМУ, Мінфіну та три представники від донорів - два від Європейської Комісії та один представник від Уряду Німеччини. Крім того, за рішенням Комісії до її роботи долучено професійного консультанта з підбору персоналу.

Підготовку Фонду енергоефективності до повноцінного запуску має бути завершено до кінця 2018 року. Фінансування Фонду енергоефективності у держбюджеті на поточний рік передбачене у розмірі 1,6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-