Ощадбанк цього року видав автокредитів уп'ятеро більше, ніж торік

Ощадбанк цього року видав автокредитів уп'ятеро більше, ніж торік

Укрінформ
АТ "Ощадбанк" з початку 2018 року видав понад 1300 кредитів на придбання автомобілів на 700 млн грн, що у п'ять разів більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

«У жовтні Ощадбанк вийшов на рекордний рівень видачі автокредитів - до 200 кредитів на місяць. З початку 2018 року клієнти отримали в Ощаді понад 1300 кредитів на придбання автомобілів на загальну суму 700 млн грн - у п'ять разів більше, ніж за аналогічний період минулого року», - йдеться в повідомленні Ощадбанку

Найбільш популярні марки автомобілів, що купуються у кредит, - Renault, Toyota, KIA, Hyundai, Audi, BMW. Особливою популярністю автокредити користуються у клієнтів преміального сегмента. Так, за обсягами продажу в кредит Mercedes-Benz Ощадбанк є лідером серед інших українських банків з найбільшою часткою кредитів.

Читайте також: Ощадбанк планує розібратися з проблемними кредитами наступного року

«Щомісяця ми нарощуємо темпи видачі автокредитів. Якщо в січні ми видавали до 40 кредитів, то в жовтні - вже майже 200. Переваги наших програм, які було оновлено на початку року, оцінили не лише клієнти, а й експерти ринку», - зазначила директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку Валерія Малахова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-