Укрнафта цьогоріч заплатила на 29% більше податків, ніж за весь минулий рік

Укрнафта цьогоріч заплатила на 29% більше податків, ніж за весь минулий рік

Укрінформ
ПАТ «Укрнафта» за січень-жовтень 2018 року сплатило податків на суму 13,2 млрд грн, що на 29% більше, ніж за весь 2017 рік.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

“ПАТ «Укрнафта», що належить до п'ятірки найбільших платників податків України, за січень-жовтень 2018 року сплатило податків на суму 13,2 млрд грн, включаючи 1,2 млрд грн у рахунок погашення простроченого податкового боргу. Загалом «Укрнафта» виконує всі свої податкові зобов'язання і податкові виплати за цей рік вже перевищили аналогічний показник за весь 2017 рік на 29% (10,2 млрд грн)”, - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що в цьому році «Укрнафта» на регулярній основі виплачує податковий борг. За 10 місяців компанія перевищила заплановану на цей рік суму повернення боргу на 2,5% і вже виплатила 1,23 млрд грн.

Читайте також: Мін'юст спростовує дані ЗМІ про нібито зловживання Яценюка у справі Укрнафти

На кінець третього кварталу 2018 року прострочений податковий борг Укрнафти становив 10,7 млрд грн. Цей показник включає прострочену заборгованість самої компанії та її структурних підрозділів, а також борг по спільній діяльності. Переважна його частина сформувалась впродовж 2014-2015 років до зміни менеджменту компанії.

Як повідомляв Укрінформ, за 3 квартали 2018 року Укрнафта сплатила 5,7 млрд грн рентних платежів за користування надрами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-