Укргазбанк увійшов до топ-5 найстійкіших банків України

Укргазбанк увійшов до топ-5 найстійкіших банків України

PR
Укрінформ
Укргазбанк увійшов до п’ятірки найстійкіших банків України в ІІІ кварталі 2018 року за Рейтингом стійкості банків видання «Мінфін».

Про це повідомляє прес-служба Укргазбанку.

«За висновками експертів рейтингу вперше державний банк увійшов до п’ятірки найстійкіших і гідно конкурує з іноземними банками. Одним із ключових показників, що визначає місце банку у рейтингу стійкості є лояльність вкладників», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед експертів рейтингу було проведено додаткове опитування, стосовно банку, якому експерти довірили б понад 200 тис. грн. Експерти віддали Укргазбанку друге місце.

Поінформовано, що при створенні рейтингу враховувалася репутація, досвід фінустанови та індекс стресостійкості банків, який включає показники: залежність банку від вкладів фізосіб, якість фондування, прибутковість, ліквідність, достатність капіталу та масштаб діяльності банку.

За  даними аналітиків, у ІІІ кварталі ситуація на банківському ринку України була стабільною і спрацювала у прибуток. За січень-вересень 2018 року позитивний фінансовий результат банків досяг 10,9 млрд грн.

В Укргазбанку повідомили, що при підготовці рейтингу стійкості за 3 квартал банки оцінювали експерти компаній Dragon Capital, Експерт-Рейтинг, ICU, IBI-Rating,  «Мінфін».

Читайте також: У Мінфіні повідомили, хто стане співінвестором Укргазбанку уже до кінця року

Нагадаємо, Укргазбанку став найстійкішим серед державних банків України  за рейтингом другого кварталу 2018 року фінансового видання «Мінфін». Також Укргазбанк вже другий рік поспіль входить до трійки провідних банків України, а голова правління Кирило Шевченко став одним з кращих топ-менеджерів у щорічному рейтингу «50 провідних банків України» від видання Financial Club.

 Фото: прес-служба Укргазбанку

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-