Українське морозиво відповідає нормам держстандартів - експерти

Українське морозиво відповідає нормам держстандартів - експерти

Укрінформ
Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» у жовтні протестувала продукцію підприємств-членів Асоціації. 

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«У жовтні 2018 року Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» спільно з підприємствами її членами протестували продукцію українських брендів. У ході досліджень було підтверджено, що всі протестовані зразки повністю відповідають нормам і вимогам відповідних ДСТУ», - йдеться у повідомленні Держспоживслужби.

Зазначається, що заморожена продукція досліджувалася за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками у лабораторії державного підприємства «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту споживачів».

Читайте також: Митний експеримент на ремонт доріг цьогоріч додатково приніс 3,2 мільярда - ДФС

Як повідомлялось, до складу Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» входять 8 українських виробників морозива: Ажур фроузен фуд, Вінтер, Геркулес, Житомирський маслозавод, Ласунка, Фірма Ласка, Пирятинський делікатес, Хладопром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-