У Києві відкрився міжнародний форум з питань ПЕК

У Києві відкрився міжнародний форум з питань ПЕК

Укрінформ
У Києві 6-8 листопада триватиме ХVI міжнародний форум "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє", що проходить щорічно за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Мета форуму - сприяти реалізації Енергетичної стратегії України до 2035 року для забезпечення надійного й ефективного функціонування енергосистеми України, енергетичної незалежності та безпеки держави, а також продемонструвати досягнення у паливно-енергетичному комплексі, які націлені на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно правовий та науковий розвиток.

Міненерго очікує, що форум стане ефективним майданчиком для зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, плідного діалогу бізнесу і влади.

Читайте також: Наглядова рада не підтримала передачу управління Укренерго до комісії Міненерго

Перший день заходу присвячений гідроенергетиці, викопним видам палива та впровадженню "розумних" електромереж, другий день - атомній енергетиці, а третій - екологічній проблематиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-