Найбільшу платіжну систему Японії зацікавив український ринок - НБУ

Найбільшу платіжну систему Японії зацікавив український ринок - НБУ

Фото
Укрінформ
Найбільша платіжна система Японії JCB, одна з п'яти найбільших платіжних систем світу,  зацікавлена у виході на український ринок.

Про це повідомляє прес-служба НБУ у Facebook за підсумками зустрічі голови НБУ Якова Смолія, його першого заступника Катерини Рожкової, заступника Сергія Холода з генеральним менеджером міжнародної платіжної системи JCB Такаші Суецугу.

«JCB - найбільша платіжна система Японії і одна з п'яти найбільших платіжних систем світу за обсягом випущених платіжних карток та обсягом операцій з оплати товарів та послуг - зацікавлена у виході на український ринок», - йдеться в повідомленні.

Такаші Суецугу повідомив про зацікавленість JCB у виході на український ринок та намір подати до регулятора відповідний пакет документів найближчим часом.

Зі свого боку Смолій привітав намір JCB працювати в Україні, наголосивши, що Нацбанк виступає за конкурентне середовище на платіжному ринку та єдині правила регулювання для всіх учасників.

Читайте також: Міжнародні резерви України зросли до $18,1 мільярда - НБУ

Згідно з даними міжнародної платіжної системи JCB, станом на кінець 2017 року власниками карток JCB були 117 млн клієнтів. Загальний річний обсяг транзакцій платіжної системи JCB склав 281 млрд дол. На сьогоднішній день платіжні картки JCB обслуговуються в 190 країнах світу. Емісію платіжних карт JCB здійснює в 23 країнах світу.

Фото: НБУ, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-