Гройсман: Зміцнення технічного потенціалу залізниці - один із пріоритетів уряду

Гройсман: Зміцнення технічного потенціалу залізниці - один із пріоритетів уряду

Укрінформ
Зміцнення технічного потенціалу залізничного транспорту та підвищення ефективності його використання є одним із пріоритетів уряду.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у вітанні з нагоди Дня залізничника, повідомляється на Урядовому порталі.

“Серед пріоритетів уряду зміцнення технічного потенціалу залізничного транспорту, підвищення ефективності його використання”, - наголосив він.

За словами Гройсмана, уряд послідовно здійснює заходи з модернізації інфраструктури залізниць, реалізації надзвичайно важливих технічних проектів, таких як спорудження нового Бескидського тунелю в Карпатах, електрифікація залізничних ділянок, облаштування швидкісної залізничної колії, що сполучає столицю України та міжнародний аеропорт «Бориспіль». Ці та інші починання мають стратегічне значення для подальшого розвитку національної економіки загалом і залізничної галузі зокрема, заявив Прем'єр.

Читайте також: Громадяни і бізнес потребують нової якості роботи Укрзалізниці - Гройсман

При цьому він підкреслив, що працівники залізничного транспорту здійснюють вагомий внесок у забезпечення економічного та соціального розвитку держави завдяки високому професіоналізму, самовідданості, творчому підходу до справи.

Глава уряду висловив подяку працівникам залізничного транспорту за сумлінну працю та побажав міцного здоров’я, професійного зростання та благополуччя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-