“Аграрний фонд” розпочинає осінню кампанію продажу добрив українського виробництва

“Аграрний фонд” розпочинає осінню кампанію продажу добрив українського виробництва

Укрінформ
Публічна акціонерна компанія “Аграрний фонд” з метою забезпечення агровиробників якісними мінеральними добривами та запобігання їх дефіциту розпочинає осінню кампанію з реалізації добрив вітчизняного виробництва.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ.  

“В рамках програми підтримки сільгоспвиробників ПАТ «Аграрний фонд» розробив та впровадив спеціальну програму реалізації мінеральних добрив. Відповідно до неї міндобрива вітчизняного виробництва агровиробник може тепер не лише придбати, а й обміняти за вигідними цінами на сільгосппродукцію: продовольчу пшеницю, насіння соняшнику, сою, кукурудзу”, - йдеться у повідомленні.

В асортименті - аміачна селітра (марки Б), карбамідно-аміачна суміш (КАС), карбамід (марки Б), вапняково-аміачна селітра (ВАС), сульфат амонію (NPK 12:24), діамофоска (NPK 10:26:26).

Читайте також: Агрофонд повідомив про збільшення чистого прибутку на 56%

В «Аграрному фонді» наголошують, що мають широку мережу базисів відвантаження добрив, що зробить їх доставку швидкою та зручною.

Як повідомляв Укрінформ, у 2018 році на складах українських виробників накопичено 180 тис. тонн добрив із потрібних для осінньої посівної кампанії  200 тис. тонн. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-