Тарифна комісія моніторитиме ліцензіатів у сфері перероблення побутових відходів

Тарифна комісія моніторитиме ліцензіатів у сфері перероблення побутових відходів

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вперше запроваджує масштабний моніторинг ліцензіатів у сфері перероблення побутових відходів.

Про це повідомляє прес-служба нацкомісії.

"Комісія вперше запроваджує масштабний моніторинг ліцензіатів у сфері перероблення побутових відходів, тим самим послідовно впроваджуючи політику регулятора в частині моніторингу ринків у сферах енергетики та комунальних послуг", - йдеться у повідомленні.

Напередодні комісія схвалила проект форми звітності ліцензіатів щодо показників рівня їх прозорості, обсягів перероблення та рівня тарифу у сфері перероблення побутових відходів.

Прийняття зазначених форм звітності дозволить НКРЕКП отримувати по кожному ліцензіату детальну інформацію, зокрема щодо калорійності побутових відходів, побічних продуктів та їх залишків після переробки.

Читайте також: Інвестори готові вкладати в шахти Луганщини, що стоять на лінії розмежування

Відповідно до положень законів України «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» до повноважень НКРЕКП у сфері перероблення побутових відходів належать, зокрема, здійснення моніторингу, затвердження форм звітності суб’єктів господарювання. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-