Маркетплейс Let'sPartner за півроку залучив понад 4 тисячі стартапів

Маркетплейс Let'sPartner за півроку залучив понад 4 тисячі стартапів

Укрінформ
Учасниками глобального маркетплейсу для стартапів та корпорацій Let'sPartner стали більш як 4 тисячі фінтех-стартапів з 89 країн світу.

Про це повідомила прес-служба проекту Let'sPartner із посиланням на його засновників - фінтех-експертів Анастасію Шевченко та Олексія Пузняка.

“З моменту старту в квітні 2018 року глобального маркетплейсу Let'sPartner, що має стати ефективною платформою для комунікації фінтех-стартапів і корпоративного бізнесу, його учасниками стали понад 4 тис. стартапів і 2 тис. корпорацій з 89 країн світу”, - йдеться в повідомленні.

Маркетплейс дозволяє оперативно встановлювати партнерські зв'язки між стартап-проектами та корпоративним бізнесом.

Кількість учасників зростає високими темпами навіть без інвестицій у маркетинг та просування проекту.

Зареєструвавшись на Let'sPartner, учасники можуть, завдяки створеному на платформі чату, в лічені хвилини узгодити взаємні бізнес-інтереси та обмінятися прямими контактами, пояснила Шевченко, яка є засновником та CEO Fintech Solutions, генеральним менеджером компанії Adecco Ukraine.

«Корпорації можуть вкидати, що називається, у відкритий ефір актуальні для них завдання, а стартапи, зі свого боку, зможуть пропонувати свої послуги або проекти як варіанти рішень. Фактично йдеться про організацію онлайн-тендерів, які можуть бути ефективно реалізовані в дуже стислі терміни», - підкреслив Пузняк.

Читайте також: Уряд пропонує нові критерії визначення ступенів ризику в економіці

Як повідомлялось, сьогодні в Україні працюють близько 80 компаній, які розробляють інноваційні рішення для фінансової сфери. Більшість цих фінтех-компаній реалізують проекти в сфері платежів і грошових переказів (31,6% компаній), інвестицій у технології та інфраструктуру (19,3%), кредитування (14%), маркетингу (7%), інноваційних онлайн-сервісів у галузі страхування (5,3%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-