Dragon Capital завершив найбільшу угоду на ринку офісної нерухомості України

Dragon Capital завершив найбільшу угоду на ринку офісної нерухомості України

Укрінформ
Компанія Dragon Capital придбала в АТ «Укрсоцбанк» бізнес-парк Horizon Park Business Center у Києві, площею 69 тис. кв.м. 

Про це йдеться в прес-релізі Dragon Capital, що є в розпорядженні Укрінформу. 

«UCPIH Ltd, що входить в групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання в АТ «Укрсоцбанк» бізнес-парку Horizon Park Business Center (м. Київ) площею 69 030 кв.м. Вартість угоди не розкривається», - йдеться в повідомленні.

До складу комплексу входять дві офісні вежі класу «А» висотою 18 і 19 поверхів та 3-поверхова будівля, що з'єднує їх, за адресою вул. Амосова 12, а також 5-поверхова офісна будівля класу «B» за адресою вул. Миколи Грінченка, 4-В. У найбільший в Києві бізнес-парк також входить наземний, підземний та багаторівневий паркінг на понад 1100 м/м, а також широкий перелік об'єктів соціальної інфраструктури.

«Ми дуже раді оголосити про завершення найбільшої угоди на ринку офісної нерухомості України за останні десять років, над якою наша команда працювала з кінця 2015 р. Разом із купівлею на початку жовтня фасадної будівлі площею 7 382 кв. м по вул. Миколи Грінченка, 4-Б, ця угода дозволила нам консолідувати Horizon Park Business Center в його початковому вигляді - з 5-ма офісними будівлями загальною площею 76 412 кв. м, розташованими на ділянці площею понад 5,1 га в центральній частині Києва», - зауважив керуючий директор з прямих інвестицій Dragon Capital Володимир Тимочко.

Читайте також: Зубко заявив про відновлення роботи діалогового майданчика Україна - Франція

Зі слів генерального директора Dragon Capital Томаша Фіала, Horizon Park Business Center стане сьомим та найбільшим об'єктом у їхньому портфелі офісної нерухомості, який був сформований за останній рік. У Dragon Capital вважають, що зростання попиту на офісні приміщення на фоні відновлення ділової активності в країні та поступове зниження вакантності робить цей сектор нерухомості інвестиційно привабливим у перспективі 3-5 років.

«Загалом з 2016 р. Dragon Capital разом зі своїми європейськими та американськими партнерами проінвестували в нерухомість України уже 400 млн дол. Наші майбутні інвестиційні плани будуть суттєво залежати від темпу реформ в Україні і в першу чергу - у сфері правосуддя та правоохоронної діяльності», - наголосив Фіала.

Як відомо, Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році у Києві та має успішний 18-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-