Суд призупинив рішення про передачу повноважень з управління Укренерго

Суд призупинив рішення про передачу повноважень з управління Укренерго

Укрінформ
Господарський суд м. Києва призупинив рішення комісії з реорганізації (перетворення) ДП "НЕК "Укренерго" про передачу повноважень з управління компанією.

Відповідна ухвала суду була прийнята 23 жовтня 2018 року. 

"Зупинити дію рішення Міністерства енергетики та вугільної промисловості , оформленого протоколом засідання комісії з реорганізації (перетворення) Укренерго у частині надання комісії повноважень щодо управління справами та управління поточною діяльністю Укренерго", - йдеться в ухвалі суду.

Суд також заборонив вносити зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо зміни керівника Укренерго.

Читайте також: Укренерго відремонтувало лінію передачі електрики на експорт

Як повідомляв Укрінформ, комісія Міненерговугілля з реорганізації (перетворення) ДП «НЕК Укренерго» ухвалила рішення про передачу Укренерго у своє управління. Причиною такого рішення в міністерстві назвали значні розбіжності в документах, які компанія готувала для інвентаризації. Повноваження з управління поточною діяльністю надали голові комісії з реорганізації, заступнику міністра Михайлу Близнюку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-