Дозволи на користування надрами з 24 жовтня реалізовуватимуть на ProZorro - МЕРТ

Дозволи на користування надрами з 24 жовтня реалізовуватимуть на ProZorro - МЕРТ

Укрінформ
Державна служба геології та надр України із 24 жовтня здійснюватиме експериментальний проект із реалізації дозволів на користування надрами на електронних аукціонах у ProZorro.Продажі.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

«22 жовтня набула чинності постанова Кабінету міністрів України “Про реалізацію експериментального проекту із запровадження проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів”. Відтепер Державна служба геології та надр України виставлятиме на електронні аукціони в ProZorro.Продажі дозволи на користування надрами», - йдеться в повідомленні МЕРТ.

Згідно з затвердженими умовами, вже з 24 жовтня 2018 року проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами здійснюватиметься виключно відповідно до Тимчасового порядку, затвердженого вказаною постановою. Експериментальний проект з проведення електронних торгів буде тривати до 1 грудня 2019 року, після чого Держгеонадра мають надати пропозиції щодо подальшого розвитку проекту.

Читайте також: Мала приватизація за два місяці поповнила бюджет на 285 мільйонів - Нефьодов

«Головне завдання проекту - перевірити ефективність відкритих електронних аукціонів у сфері дозволів на користування надрами. Такий підхід вже довів свою ефективність у продажу активів Фонду гарантування вкладів, комунального майна, малої приватизації. Тому ми впевнені, що експеримент буде успішним”, - сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-