Україна бере участь у найбільшій продовольчій виставці світу

Україна бере участь у найбільшій продовольчій виставці світу

Укрінформ
Із 21 по 25 жовтня 2018 року близько 60 українських підприємств з виробництва харчових продуктів беруть участь у найбільшій продовольчій виставці світу SIAL Paris 2018.

Про це Укрінформу повідомляє Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO), інформує кореспондент агентства.

“Близько 60 компаній з України беруть участь у найбільшій продовольчій виставці світу SIAL Paris 2018”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що компанії з України представлені на трьох національних стендах та індивідуально - виробники свіжих та заморожених ягід, овочів та фруктів, молочних продуктів, олій, насіння, крафтових сирів, яєць, борошна та інших продуктів. Українських учасників виставки підтримала заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева. На час роботи виставки заплановано український бізнес-форум, численні b2b зустрічі для виробників та потенційних баєрів з різних країн світу, а також - Вечір українського бізнесу під патронатом Посольства України у Французькій республіці, Міністерства аграрної політики та продовольства, та за підтримки FAO (ООН) і ЄБРР.

Читайте також: Українські аграрії збільшили реалізацію зернових на 5,8 % - Держстат

SIAL Paris 2018 - одна з найбільших виставок світу для продовольчої індустрії працюватиме з 21 по 25 жовтня 2018 року. Понад 7200 учасників із 119 країн світу  презентуватимуть свою продукцію для 160 000 відвідувачів на площі у 250 000 квадратних метрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-