Майно шахти “Нововолинська” продали, щоб виплатити борг із зарплати

Майно шахти “Нововолинська” продали, щоб виплатити борг із зарплати

Укрінформ
Виконавча служба Міністерства юстиції України через OpenMarket-СЕТАМ виставила на продаж майно ДП «Шахта №1 Нововолинська», яке було продано за 298 тис. грн. Усі кошти пішли на погашення боргів із зарплати шахтарям.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр юстиції України Павло Петренко.

“Виконавча служба Мін'юсту передала майно боржника на реалізацію OpenMarket-СЕТАМ. Ціна продажу на відкритому аукціоні склала 298 тис. грн. Всі кошти пішли на погашення боргів підприємства із заробітної плати перед шахтарями”, - написав Петренко.

Він зазначив, що в рамках кампанії з ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати від початку року вже було стягнено з недобросовісних роботодавців понад 330 млн грн на користь українських працівників.

Читайте також: Гірники шахти на Донеччині відмовляються спускатися в забій - вимагають зарплату

Як раніше повідомляв Укрінформ, система електронних торгів OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) працює на території України з 2014 року.

У 2017 році Україна презентувала перший у світі електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ»), який почав використовувати інноваційну криптографічну технологію захисту Blockchain, що дозволяє підвищити швидкість транзакцій, суттєво зменшити витрати та запобігти корупції.

Україна входить у список 14 країн-лідерів із впровадження технології Blockchain. До цього списку також увійшли США, Канада, Бразилія, Австралія, Ізраїль, ОАЕ, Грузія, Естонія, Велика Британія, Франція, Німеччина, Швеція і Китай.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-