Аудитори виявили перевитрату у 82 мільйони на Чорнобильському спецкомбінаті

Аудитори виявили перевитрату у 82 мільйони на Чорнобильському спецкомбінаті

Укрінформ
Фахівці північного офісу Держаудитслужби виявили перевитрату 82 млн грн на Чорнобильському спецкомбінаті

Про це повідомляє прес-служба північного офісу Держаудитслужби.

“За результатами аудиту встановлено низку факторів та неефективних управлінських дій, що негативно вплинули на фінансово-господарську діяльність підприємства та призвели до непродуктивних, зайвих витрат на понад 82 млн грн та упущених вигод на майже 118 тис. грн”, - ідеться в повідомленні.

Зокрема, ДСП «Чорнобильський спецкомбінат» надавало безоплатні послуги підприємствам, установам та організаціям, залученим до здійснення обов’язкових заходів у зоні відчуження та зоні безумовного (обов’язкового) відселення, що призвело, за висновками Держаудитслужби, до непродуктивних витрат підприємства на майже 67 млн грн.

Аудиторська група надала пропозиції підприємству для поліпшення ефективності господарської діяльності ДСП «Чорнобильський спецкомбінат» низку рекомендацій, які було взято до виконання.  

Читайте також: У Комітеті Ради розповіли про ефективність податку на виведений капітал

Як повідомлялось, ДСП «Чорнобильський спецкомбінат» було засновано наказом колишнього міністерства з надзвичайних ситуацій №1086 від 09.12.2010 р. Зокрема, підприємство надає послуги з перевезення радіоактивних відходів, надання транспортних послуг, забезпечення паливно-мастильними матеріалами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-