Тендер Укртрансгазу: Планують мільярд на модернізацію найбільшого газосховища

Тендер Укртрансгазу: Планують мільярд на модернізацію найбільшого газосховища

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз" оголосив тендер з очікуваною вартістю в 998 млн грн на реконструкцію компресорного цеху №4 дотискувальної компресорної станції «Більче-Волиця».

Про це повідомляє Департамент корпоративних комунікацій компанії.

"Укртрансгаз оголосив у системі електронних торгів Prozorro тендер з очікуваною вартістю в 998 млн грн на реконструкцію компресорного цеху №4 дотискувальної компресорної станції «Більче-Волиця». Передбачається, що підрядник виконає проектно-вишукувальні, будівельні й ремонтні роботи до 31 грудня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Закупівля буде здійснена відповідно до EPC-контракту. Його відмінність від типових українських договорів підряду у тому, що переможець тендеру самостійно розробляє проектну документацію, проводить вишукувальні роботи й погоджує проектну документацію, а по завершенні робіт – спільно з замовником вводить об’єкт в експлуатацію.

Проектом реконструкції передбачається заміна штатних газотурбінних двигунів НК-12СТ на нові газотурбінні двигуни з технічними характеристиками, що відповідають сучасним вимогам надійності, енергоефективності, екологічності та пройшли заводські приймальні випробування.

Проведення аукціону заплановано на 18 грудня 2018 року.

Читайте також: Україна накопичила у сховищах майже 17 мільярдів кубометрів газу

Як зазначили в УТГ, Більче-Волицько-Угерське ПГС є другим за розмірами в Європі та найбільшим в Україні. Воно має об’єм 17 млрд кубометрів та бере участь у наданні послуг зберігання газу, в тому числі у режимі митного складу, для іноземних та українських замовників. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-