З використанням Blockchain в Україні провели понад 11 тисяч е-торгів

З використанням Blockchain в Україні провели понад 11 тисяч е-торгів

Укрінформ
На платформі OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) з використанням технології Blockchain протягом року відбулося 11 310 успішних торгів на 2 091 861 083,5 грн.

Про це повідомляє прес-служба ДП "СЕТАМ" у Facebook.

"Рік тому в Україні презентували перший у світі електронний аукціон – OpenMarket з використанням технології Blockchain, а вже сьогодні раді повідомити вам, що за рік пройшло 11 310 успішних торгів на 2 091 861 083,5 грн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за цей час середнє підвищення ціни від стартової по проданих лотах збільшилося з 12% до 18%, що свідчить про істотне підвищення довіри до електронного майданчика.

Blockchain є сучасною технологією розподільних даних, ідея якої полягає у функціонуванні без централізованого керівництва. Використання блокчейну забезпечує можливість функціонування систем без посередників, що дозволяє підвищити швидкість транзакцій, суттєво зменшити витрати та запобігти корупції. Захист та збереження даних здійснюється за допомогою потужних криптографічних алгоритмів.

Читайте також: OpenMarket продав найдорожчий лот за період роботи

OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) - це простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-