OpenMarket продав найдорожчий лот за період роботи

OpenMarket продав найдорожчий лот за період роботи

Укрінформ
OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продав найдорожчий лот у своїй історії - комплекс будівель цегельного заводу 170 млн грн.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба СЕТАМ.

"Продавцем виступив Чеський експортний банк (CEB), чиї інтереси в Україні представляє «Адвокатська компанія Гвоздій та Оберкович». На аукціон було виставлено комплекс будівель цегельного заводу площею понад 15 тис. кв. м, земельна ділянка площею 3,0087 гектара, та рухоме майно (устаткування та обладнання)", - йдеться у повідомленні.

Генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarket Віктор Вишньов зазначив, що продаж заводу - чергове підтвердження ефективності OpenMarket для реалізації банківського майна. 

"Це найбільша сума, яку отримував за 1 лот будь-який вітчизняний державний електронний аукціон. В цілому, ми продали непрофільних банківських активів на понад 700 млн грн. Й будемо надалі розвивати співпрацю з банками", - наголосив Вишньов.

Читайте також: Через ProZorro провели вже 150 успішних аукціонів малої приватизації

Чеський експортний банк - спеціалізована банківська установа, створена для державної підтримки експорту, прямим і непрямим власником якого є держава. Банк був заснований в 1995 році і є невід'ємною частиною системи державної експортної політики Чеської Республіки.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-