Місцеві бюджети цьогоріч отримали 165 мільярдів від податків - ДФС

Місцеві бюджети цьогоріч отримали 165 мільярдів від податків - ДФС

Укрінформ
За 9 місяців цього року до місцевих бюджетів надійшло 165,2 млрд гривень платежів, які контролюються Державною фіскальною службою, що на 23,6% більше показника відповідного періоду минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"У січні-вересні 2018 року до місцевих бюджетів надійшло 165,2 млрд грн платежів, що контролюються ДФС. Це на 23,6%, або на 31,5 млрд грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у вересні до місцевих бюджетів платниками податків спрямовано 18,4 млрд грн. Порівняно з вереснем минулого року надходження зросли на 34,3%, або на 4,7 млрд грн.

Читайте також: Кабмін оголосить конкурс для кандидатів у фіскальну службу

Крім того, у ДФС інформують, що з початку року до зведеного бюджету надійшло 163,8 млрд грн податку і збору на доходи фізичних осіб. Це на 24,2%, або на 31,9 млрд грн більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Згідно з повідомленням ДФС, надходження податку та збору на доходи фізичних осіб у вересні склали 19 млрд грн. Порівняно з вереснем минулого року ці надходження зросли на 20%, або на 3,2 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-